Het feest van Sinterklaas

Sinterklaas met of zonder pieten!

Kinderland evenementen heeft alles in huis om van uw Sinterklaas evenement  een onvergetelijke Sinterklaas happening te maken. Door onze veelzijdigheid en mogelijkheden kunnen wij u alles voor uw sinterklaasfeest aanbieden eventueel in een totaal concept.

U kunt kiezen uit verschillende sinterklaas voorprogramma’s sinterklaas kinderprogramma’s  Sinterklaasshows sinterklaaskindershows
Sinterklaasdekors sinterklaasstoel de zetel van sinterklaas geluidsinstallaties draadloze microfoons voor sinterklaas en pieten.


Ontvangst met pieten en een accordeonist of keyboardspeler met leuke Sinterklaas meezingliedjes.. een presentator die het gehele sinterklaasfeest in goede banen leidt .  En natuurlijk SINTERKLAAS EN PIETEN  die door echte acteurs gestalte word gegeven.  Mocht u SINTERKLAAS EN  PIETEN zelf gestalte willen geven dan leveren wij u de complete originele tv Sinterklaas en pieten kostuums inclusief alle toebehoren en haarwerken, desgewenst begeleid met een vak bekwame grimeur.

Wij adviseren en ondersteunen u graag vrijblijvend. Vele grote kleine bedrijven en gerenommeerde artiesten theaterbureaus maakte al in de afgelopen 30 jaar gebruik van onze diensten en mogelijkheden en elk sinterklaasfeest werd een grandioos succes.

Informatie aanvragen