Poppenkast

Jan Klaassen en katrein

Natuurlijk bent u wel eens in madurodam geweest dan is dit een feest van herkening voor u. De poppenkast van madurodam al jaren een begrip. Honderd duizenden kinderen uit alle delen van de wereld genoten reeds van de voorstellingen van Jan Klaassen en Katrijn uit de poppenkast van madurodam. Deze poppenkast met recht een echt poppentheater kunt u via ons boeken voor al uw kinderfeesten, winkelcentra, kinderdagen.

De poppen zijn originele handgemaakte houten poppenkastpoppen. De poppenspeler en poppenspeelster spelen live de poppenkastverhalen van Jan Klaassen en Katrijntje zodat er veel interactie op het kinderevenement is. Jan klaassen en Katrijntje poppentheater beleven de spannendse avonturen ze zingen dansen en het poppenkastverhaal heeft altijd een goede afloop.

Dit oudhollandsche poppen theater doet oude jeugdsentiment herleven daarom mag deze poppenkast niet ontbreken op elk kinderevenement. De poppenkast verhalen kunnen ook door de poppenspelers in het Duits Frans of Engels worden gebracht. Dit oud Hollandsche traditionele poppentheater heeft flexibele voorstellingstijdsduur dus is het overal inzetbaar.

Informatie aanvragen